Jeg havde nu umiddelbart tænkt mig at det var sjovere hvis hele artiklen blev skrevet som festsange (den selvrefererende joke - ved ikke om i fik den med blandt stilarterne). - Så en festsang om diverse sangskjulere og hvilke melodier man kan bruge ville være helt på sin plads. Min festsang var mest tænkt som en introfestsang til artiklen, som så kunne uddybbes med festsange om de forskellige aspekter af festsange.(giv lige et praj, hvis i stod af undervejs);) --DJ Platon 13. dec 2007 kl. 22:04 (UTC)
Det må du undskylde. Jeg er så forkølet at jeg er meget skeløjet. Hvis sangen lever op til guideformatets strenge krav om alternativ oplysning med alternative emner så æder jeg mine ord i mig.
--Frode Fenis 14. dec 2007 kl. 09:34 (UTC)
- Efter ny læsning er jeg stadig ikke overbevist. Hvis du har brugt lige så lang tid på at skrive sangene, som ikke-digtere jo gør så kan jeg kun have sand og ægte empati.
- Jeg kan godt se ideen med at skrive en festsangsguide som en festsang, men så skal den jo ikke handle om HIV og folk som ikke har et liv men være stringent dedikeret til "hvordan man skriver en festsang". Jeg var "hægtet af" inden jeg nåede sidste vers. Derfor kunne jeg ikke se den pointe du gerne vil have frem. Jeg synes ikke at de to ideer konflikter på nogen måde.
- --Frode Fenis 14. dec 2007 kl. 09:43 (UTC)
Jeg har kun skrevet den første sang,(den der skal indlede artiklen) medens den sidste lå som en artikel kaldet "festsange" i forvejen. -Havde tænkt at den sidste kunne bruges som et eksempel på den færdige festsang, men studsede også lidt over den meget negative tone i sangen (kan være den gode Bruger:Sinspawn er ude i en depression, eller er et meget agressivt menneske, men ham om det). Jeg kender desværre ikke "pigerne i Småland" (har kun mødt en enkelt), men kan prøve at tælle stavelser og derved omskrive sangen til noget mere tåleligt.
Og så naturligvis komponere en sang om hvordan man skriver en festsang. - Syntes stadigvæk min idé holder.--DJ Platon 14. dec 2007 kl. 12:59 (UTC)
- Jamen, det er jo genialt det her. Man skal altid tro på sin ide hvis man selv synes det holder. Nu er der også kommet kapitelfortegnelse med så man kan se at det ikke kun er tilfældige festsange, men nogle man skal kunne i søvne, den dag man skal til moster Odas begravelse.
- "Pigerne i Småland" er der ikke nogen der kender længere. Selv sang jeg den da jeg gik til spejder, selvfølgelig med ny tekst om hvor fedt det var at være ulveunge eller sådan noget lignende. Den mest udvandede sang i Danmark.
- --Frode Fenis 14. dec 2007 kl. 17:29 (UTC)
- Jamen jeg takker:) -Så kan folk jo selv tilføje vers eller andre sange, hvis de syntes der er nogle ting angående festsange,der mangler:). Og så lader vi bare pigerne i Småland hygge sig derovre i Sverige. --DJ Platon 14. dec 2007 kl. 17:39 (UTC)
Fed illustration! -Er vild med versefødderne! ;)--DJ Platon 14. dec 2007 kl. 21:24 (UTC)
- DJ, din artikel er så genial og sofistikeret at du nok er nødt til at markere din grundide i artiklen så folk ved at her foregår det på vers, så du selv slipper for at korrigere hver gang festsangsinteressenterne går. Lav en skabelon "Denne artikel må kun skrives på vers e.lign.
- Verset på billedet er stærkt inspireret af Tønder-sagen hvor forældrene udlejede deres mindre-årige pige til prostitution til alle egnens mænd. De har sikkert haft råd til en god fest i ny og næ.
- --Frode Fenis 5. jan 2008, 13:17 (UTC)
HaHaHaHa Den skræmmer også vores kernelæser væk!
--Frode Fenis 5. jan 2008, 13:55 (UTC)
Fordømt! ;-). - Er den for meget må du dog gerne gøre den mere mondæn.--DJ Platon 5. jan 2008, 14:01 (UTC)
Jeg tror festen kom lidt tilbage igen ved at lave polkaprikker i stedet.
--Frode Fenis 5. jan 2008, 16:44 (UTC)
Aldrig har jeg set så smukke polkaprikker! :-D. Jamen det er jo genialt, Frode! --DJ Platon 5. jan 2008, 16:48 (UTC)
Ja og det er ganske vist: Kulturarvsstyrelsen eksisterer i virkeligheden. Der er bare ikke så mange der har hørt om den.Frode Fenis 5. jan 2008, 17:22 (UTC)
- Jeg kender dem da udemærket. - Et eller andet sted er de min arbejdsgiver! ;) -Hvor kender du dem fra? --DJ Platon 5. jan 2008, 18:36 (UTC)
Jeg er kendt for at have en ufattelig god intuition. Men du har min tilladelse til at finde noget andet "de" eller "dem". Jeg har vist prøvet at søge job der men fik et meget sofistikeret afslag som gjorde at jeg måtte i 7 måneders terapi pga. manglende selvværd. Det skulle være genoprettet..................tror jeg nok?!--Frode Fenis 5. jan 2008, 19:32 (UTC)
- Ja, de har vist folk derinde, der er rimeligt gode til afslag (små stykker flint, som stenaldermenneskerne fik som restprodukt når de lavede økser). Jeg er så ansat til at udføre en arbejdsfunktion, de har uddeligeret, så hører ikke direkte under styrelsen, hvorfor det på ingen måde generer mig at de får lidt reklame her på leksikonnet :) --DJ Platon 6. jan 2008, 09:35 (UTC)
- Men alligevel må man gå ud fra at det er dér at det praktiske omkring Keld og Hildas balsamering - når den tid komme - vil blive varetaget, så vi kan gå forbi deres udødelige legemer med bøjet hoved og indånde duften af fortiden, fra den tid hvor alt var fedt og polkaprikket. Måske ville landesorg og statsbegravelse også komme på tale. Hildas bedste Boxen-programmer vil blive brugt i folkeskole-undervisningen og Kelds guitarer vil blive udstillet på Nationalmuseet ved siden af Solvognen. Der er god brug for at vores kulturarv bliver bevaret. Men hvad... vi har jo vores kulturkanon. Det kan være at Keld og Hilda er blevet forbigået dér. Vi er nok nødt til at komponere en artikel om dem --Frode Fenis 6. jan 2008, 12:15 (UTC)
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.