|
|
(3 mellemliggende versioner af en anden bruger ikke vist) |
Linje 10: |
Linje 10: |
| Så kommer det kritiske øjeblik, hvor processen med at bestemme hvilken smag ''nudlerne'' [[skal]] [[hav]]e, forløber.<br> | | Så kommer det kritiske øjeblik, hvor processen med at bestemme hvilken smag ''nudlerne'' [[skal]] [[hav]]e, forløber.<br> |
| Fond'en er i forvejen lavet af [[hest]]e[[kød]], afdøde forsøgsdyr, [[fisk]]emel og [[in]]ternats[[hund]]e, som ikke blev afsat før sidste [[ud]]løbsdato, eller som - desværre - blev afhentet af ejeren i tide. Et erfarent panel af smagsdommere bestemmer så, om det smager mest af [[høns]]ekød eller [[ok]]sekød, det [[man]] har fået [[bi]]kset sammen. Fonden [[ond]]uleres, tilsættes mineraler og [[Q8]]-[[fisk]]e[[olie]]r, hvorefter hele [[ski]]dtet tørres og pulveriseres. | | Fond'en er i forvejen lavet af [[hest]]e[[kød]], afdøde forsøgsdyr, [[fisk]]emel og [[in]]ternats[[hund]]e, som ikke blev afsat før sidste [[ud]]løbsdato, eller som - desværre - blev afhentet af ejeren i tide. Et erfarent panel af smagsdommere bestemmer så, om det smager mest af [[høns]]ekød eller [[ok]]sekød, det [[man]] har fået [[bi]]kset sammen. Fonden [[ond]]uleres, tilsættes mineraler og [[Q8]]-[[fisk]]e[[olie]]r, hvorefter hele [[ski]]dtet tørres og pulveriseres. |
| | | De fleste købenudler er meeeget sunde og dyre |
|
| |
|
| == Tilberedning == | | == Tilberedning == |
Nuværende version fra 15. dec. 2017, 13:17
Minutnudler er officielt Danmarks billigste spise, og kan laves af enhver, som ved, hvordan man koger 3 dl vand. Pga. prisen har produktet også fået kælenavne såsom bistandspasta og kollegielasagne, da de har været vigtige, når madbudgettet skulle ned på mors regneark.
Tilvirkning af nudler
Nudler laves i hånden, enten af hvedemel eller rismel, hvorefter man svinger dejen som et sjippetov og bliver ved med at dele den, indtil antallet af strimler er tilpas stort. For at det skal blive til minutnudler, afspiller man "Minutvalsen" og presser dem sammen i krogede, parallelle baner, lidt ligesom "mesterhakket" kød. Nudlerne tørres i en stor varmeovn og fordeles i portioner á 50 gram
Så kommer det kritiske øjeblik, hvor processen med at bestemme hvilken smag nudlerne skal have, forløber.
Fond'en er i forvejen lavet af hestekød, afdøde forsøgsdyr, fiskemel og internatshunde, som ikke blev afsat før sidste udløbsdato, eller som - desværre - blev afhentet af ejeren i tide. Et erfarent panel af smagsdommere bestemmer så, om det smager mest af hønsekød eller oksekød, det man har fået bikset sammen. Fonden onduleres, tilsættes mineraler og Q8-fiskeolier, hvorefter hele skidtet tørres og pulveriseres.
De fleste købenudler er meeeget sunde og dyre
Tilberedning
Da produktet er tiltænkt de mest ubemidlede, medfølger der som regel en polystyren-skål og en plastic-gaffel - retten er ikke særlig velegnet til at spise med fingrene, selv om ens forarmethed i forvejen har berøvet én alle former for anstand og bordskik.
Populære mærker
Bidragsydere:
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.