|
|
(21 mellemliggende versioner af 6 andre brugere ikke vist) |
Linje 1: |
Linje 1: |
| Kryds elsker at slikke på Bacon!
| | [[Fil:Bacon-bra.jpg|thumb|555px|right|'''Bacon kan''', som tidligere beskrevet,<ref>bl.a. i [[Mad|fag]][[litteratur]]en</ref> bruges til mange ting.<ref>Men en [[bikini]] er ''ikke'' en af [[dem]]</ref> [[Normal]]e [[folk]] vælger dog oftest at lægge det på [[bryst]]et, [[hal]]sen eller [[pande]]n]]'''Bacon''' er resultatet af [[top]][[hemmelig]] [[militær]]forskning i begyndelsen af forrige århundrede. Opfindelsen kan primært tilskrives [[Pædagog|atomfysioterapeut]]en og [[svin]]eavleren ''[[Flæsk]]e [[Fedt|Klip]]nakke'', men også ''Reinhard Fedtøre'' og ''Erwin Fettkloss'' har haft stor betydning.<ref>Denne myte er opstået, for at bortlede opmærksomheden fra det faktum, at bacon i [[virkeligheden]] er [[hud]]s[[tyk]]ker fra [[død]]e [[dyr]]</ref> Den korrekte måde at skrive det på er egentlig BaCON, da dette er den fysiske [[bet]][[egn]]else, da det er sammensat af [[bar]]ium (Ba), [[kul]] (C), [[ilt]] (O) og [[Prut|kvæl]]stof (N), men den [[alternativ]]e [[Bogstav|skriv]]emåde har sneget sig ind i vores hverdag, efter at ''bacon'' er blevet [[al]][[lem]][[and]][[sej]]e.<br />Det ''bacon'', vi køber i [[butik|butikkerne]], er oftest sammensat efter denne formel:<br /><big>Ba<sup>235</sup> + C<sup>23</sup> + O<sup>563</sup> + N<sup>12</sup></big><br />[[Dog]] [[fin]]des der er [[andre]] [[måde]]r at sammensætte bacon på, men da bliver det ofte [[tran]][[Blink|smut]]eret til dets [[nær]]e [[slægt]]ning [[Amin Jensen|''flæsk'']], og kan [[derfor]] ikke klassificeres som bacon. |
| | | ==Bacon som element== |
| | | [[Selv]] [[om]] ''bacon'' er en sammensætning af forskellige [[grundstof]]fer, kan man ud fra [[symmetri]][[bet]]ragtninger [[Retorik|argument]]ere for, at bacon har sin plads i [[det periodiske system]]. Desværre er der ikke nogen respekterede [[atom]][[fysik]]ere, der har fremført denne argumentation endnu.<ref>De tør simpelthen ikke</ref><br />Bacon er desuden en af de [[aminosyrer|essentielle aminosyrer]].<ref>Det betyder at den er lavet på en [[kunst]]ig [[Kopi|licens-essens]]</ref> |
| [[Fil:Bacon-bra.jpg|thumb|400px|Bacon kan, som tidligere beskrevet, bruges til mange ting. Normale folk vælger dog at ligge det på kroppen..]] | | ==Smag også== |
| '''Bacon''' er resultatet af tophemmelig militærforskning i begyndelsen af forrige århundrede. Opfindelsen kan primært tilskrives [[atomfysioterapeut]]en og svineavleren Flæske Klipnakke, men også Reinhard Fedtøre og Erwin Fettkloss har haft stor betydning. Den korrekte måde at skrive det på er egentlig BaCON, da dette er den fysiske betegnelse, da det er sammensat af barium (Ba), kul (C), ilt (O) og kvælstof (N), men den anden skrivemåde har sneget sig ind i vores hverdag efter at bacon er blevet allemandseje. | | *[[Flæsk]]e[[svær]] |
| | | *[[Gris]]e[[fedt]] |
| Det bacon, vi køber i [[butik|butikkerne]], er oftest sammensat således: | | *[[Hud]][[sygdom]]me [[ho]]s [[husdyr]] |
| Ba-235+C-23+O-563+N-12 | | *[[Jaka Bov]] ([[spam]]) |
| | | *[[Pirk|Pork]] [[Para]]sites ([[engel]]sk) |
| Men det også andre måder at sammensætte det på, men da bliver det ofte til dets nære slægtning [[Amin Jensen|flæsk]], og kan derfor ikke klassificeres som bacon.
| | *[[Stegt flæsk med persillesovs]] |
| | | *[[Løgn|Valgflæsk]] |
| Selv om bacon er en sammensætning af forskellige grundstoffer kan man ud fra symmetribetragtninger argumentere for at bacon har sin plads i [[det periodiske system]]. Desværre er der ikke nogen respekterede atomfysikere, der har fremført denne argumentation endnu. | | ==Bacon, fodnoter og spejlæg== |
| | | <references /> |
| | |
| [[kategori:mad og drikke]] | | [[kategori:mad og drikke]] |
Bacon er resultatet af tophemmelig militærforskning i begyndelsen af forrige århundrede. Opfindelsen kan primært tilskrives atomfysioterapeuten og svineavleren Flæske Klipnakke, men også Reinhard Fedtøre og Erwin Fettkloss har haft stor betydning.[3] Den korrekte måde at skrive det på er egentlig BaCON, da dette er den fysiske betegnelse, da det er sammensat af barium (Ba), kul (C), ilt (O) og kvælstof (N), men den alternative skrivemåde har sneget sig ind i vores hverdag, efter at bacon er blevet allemandseje.
Det bacon, vi køber i butikkerne, er oftest sammensat efter denne formel:
Ba235 + C23 + O563 + N12
Dog findes der er andre måder at sammensætte bacon på, men da bliver det ofte transmuteret til dets nære slægtning flæsk, og kan derfor ikke klassificeres som bacon.
Bacon som element
Selv om bacon er en sammensætning af forskellige grundstoffer, kan man ud fra symmetribetragtninger argumentere for, at bacon har sin plads i det periodiske system. Desværre er der ikke nogen respekterede atomfysikere, der har fremført denne argumentation endnu.[4]
Bacon er desuden en af de essentielle aminosyrer.[5]
Smag også
Bacon, fodnoter og spejlæg