== Bibliografiske oplysninger for Spademanns guide til at tilberede menneskekød ==
* Sidenavn: Spademanns guide til at tilberede menneskekød
* Forfatter: Spademanns Leksikon bidragydere
* Udgiver: Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed.
* Dato for seneste revision: 12 november 2015 08:25 UTC
* Datoen hentet: 11 maj 2024 13:39 UTC
* Permanent URL: https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=53489
* Side versions-ID: 53489
== Typografier til citat af Spademanns guide til at tilberede menneskekød ==
=== APA typografi ===
Spademanns guide til at tilberede menneskekød. (2015, november 12). Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed. Hentet 13:39, maj 11, 2024 fra https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=53489.
=== MLA typografi ===
"Spademanns guide til at tilberede menneskekød." Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed. 12 nov. 2015, 08:25 UTC. 11 maj 2024, 13:39 < https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=53489>.
=== MHRA typografi ===
Spademanns Leksikon bidragydere, 'Spademanns guide til at tilberede menneskekød', Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed, 12 november 2015, 08:25 UTC, < https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=53489> [hentet 11 maj 2024]
=== Chicago typografi ===
Spademanns Leksikon bidragydere, "Spademanns guide til at tilberede menneskekød," Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed, https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=53489 (hentet maj 11, 2024).
=== CBE/CSE typografi ===
Spademanns Leksikon bidragydere. Spademanns guide til at tilberede menneskekød [Internet]. Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed; 2015 nov. 12, 08:25 UTC [citeret 2024 maj 11]. Tilgængelig fra:
https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=53489.
=== Bluebook typografi ===
Spademanns guide til at tilberede menneskekød, https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=53489 (senest besøgt maj 11, 2024).
=== BibTeX indlæg ===
@misc{ wiki:xxx,
author = "Spademanns Leksikon",
title = "Spademanns guide til at tilberede menneskekød --- Spademanns Leksikon{,} Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed",
year = "2015",
url = "https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=53489",
note = "[Online; hentet 11-maj-2024]"
}
Når du bruger LaTeX pakkens URL-adressen (\usepackage{url}
et sted i præamblen) som har tendens til at give meget mere pænt formaterede webadresser, kan følgende være at foretrække:
@misc{ wiki:xxx,
author = "Spademanns Leksikon",
title = "Spademanns guide til at tilberede menneskekød --- Spademanns Leksikon{,} Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed",
year = "2015",
url = "\url{https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=53489}",
note = "[Online; hentet 11-maj-2024]"
}