|
|
Linje 1: |
Linje 1: |
| {{Anbefalet}}[[Fil:Ketchup_Lars.jpg|thumb|300px|Her ses Lars Løkke Rasmussen under klimatopmødet, mens han venter på Ketchup-effekten.]][[Video:Asereje|thumb|300px|<div class="NavFrame"><div class="NavHead">Tryk her for oversættelse</div><div class="NavContent" style="text-align:left;overflow:auto;display:none;"><poem> | | {{Anbefalet}}[[Fil:Ketchup_Lars.jpg|thumb|300px|Her ses Lars Løkke Rasmussen under klimatopmødet, mens han venter på Ketchup-effekten.]][[File:Asereje|thumb|300px|<div class="NavFrame"><div class="NavHead">Tryk her for oversættelse</div><div class="NavContent" style="text-align:left;overflow:auto;display:none;"><poem> |
| Se hvad der er på vej | | Se hvad der er på vej |
| lige rundt om hjørnet | | lige rundt om hjørnet |
Versionen fra 10. dec. 2014, 22:47
Tomat, tomat og atter tomat
Ketchup-effekten er bogstaveligt en beskrivelse af, at man ryster og ryster flasken indtil der pludselig går hul på bylden og ketchuppen fosser ud af flasken[1].
Effekten blev pludseligt opdaget af Henry John Heinz, som havde problemer med at åbne en flaske champagne.
Denne egenskab er siden blevet ophøjet til at beskrive, at der pludselig sker noget efter at have gjort det samme i lang tid, uden at der er sket noget. Mange eksperter har derfor skjult arbejdet for at denne effekt skulle kaldes onani-effekten eller orgasme-effekten, dog uden held[2].
Denne effekt er fuldstændig ukendt i regeringen, hvor man i stedet bruger den modsatte effekt kaldet salami-metoden.
Eksempler
- To personer vædder om hvem der kan læne sig længst ud af vinduet. På grund af ketchup-effekten vinder den ene suverænt.
- Du har en byld i røven, som generer kraftigt, du trykker og trykker og så ... ketchup-effekten.
Pludselige noter
- ↑ Her henvises til den type glasflasker med flaskehals, som ketchup typisk var opbevaret i indtil en onsdag i maj 2003, hvor man begyndte at benytte plasticflasker med hul i bunden.
- ↑ Endnu. Hvem ved om det ikke pludselig lykkes.
Bidragsydere:
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.