|
|
Linje 1: |
Linje 1: |
| '''Franskbrød''' | | '''Franskbrød''' |
|
| |
|
| Franskbrød blev udviklet af et mindre lokalsamfund af dværge på Cypern i forbindelse med korstogene. Det var kun de allerringeste råvarer der blev brugt, hvilket den dag i dag er med til at give franskbrødet et ry, som det værste form for brød der findes. I Danmark spises det typisk i tilbagestående familier - indtil 1960'erne. Derefter hed det jo velfærdssamfundet. I velfærdssamfundet er der af principielle årsager INGEN tilbagestående famlilier. Franskbrødets skæbne pegede derfor mod afgrunden. I erkendelsens kedelige bakspejl er der i midlertid befolkningsgrupper, der fortsat er tilbagestående. Disse retardoer kaldes idag for byggesagsbehandlere. Byggesagsbehandlere ses ofte gnaskende på franskbrød med birkes, hvormed de ''per se'' afslører deres retardo-position på den sociale rangstige (ikke engang første trin). | | Franskbrød blev udviklet af et mindre lokalsamfund af dværge på Cypern i forbindelse med korstogene. Det var kun de allerringeste råvarer der blev brugt, hvilket den dag i dag er med til at give franskbrødet et ry, som det værste form for brød der findes. I Danmark spises det typisk i tilbagestående familier - indtil 1960'erne. Derefter hed det jo velfærdssamfundet. I velfærdssamfundet er der af principielle årsager INGEN tilbagestående famlilier. Franskbrødets skæbne pegede derfor mod afgrunden. I erkendelsens kedelige bakspejl er der i midlertid befolkningsgrupper, der fortsat er tilbagestående. Disse retardoer kaldes idag for byggesagsbehandlere. Byggesagsbehandlere ses ofte gnaskende på franskbrød med birkes, hvormed de ''per se'' afslører deres retardo-position på den sociale rangstige (ikke engang første trin). Franskbrød fungerer derfor fortsat som foder for tilbagestående familier. |
|
| |
|
| Franskbrødet blev i det 16. århundrede fordømt af den katolske kirke, da det var med til at lede biskopper i fordærv, og dermed holdt dem væk fra deres egentlige virke(omgang med kordrenge). | | Franskbrødet blev i det 16. århundrede fordømt af den katolske kirke, da det var med til at lede biskopper i fordærv, og dermed holdt dem væk fra deres egentlige virke(omgang med kordrenge). |
Versionen fra 17. mar. 2009, 22:09
Franskbrød
Franskbrød blev udviklet af et mindre lokalsamfund af dværge på Cypern i forbindelse med korstogene. Det var kun de allerringeste råvarer der blev brugt, hvilket den dag i dag er med til at give franskbrødet et ry, som det værste form for brød der findes. I Danmark spises det typisk i tilbagestående familier - indtil 1960'erne. Derefter hed det jo velfærdssamfundet. I velfærdssamfundet er der af principielle årsager INGEN tilbagestående famlilier. Franskbrødets skæbne pegede derfor mod afgrunden. I erkendelsens kedelige bakspejl er der i midlertid befolkningsgrupper, der fortsat er tilbagestående. Disse retardoer kaldes idag for byggesagsbehandlere. Byggesagsbehandlere ses ofte gnaskende på franskbrød med birkes, hvormed de per se afslører deres retardo-position på den sociale rangstige (ikke engang første trin). Franskbrød fungerer derfor fortsat som foder for tilbagestående familier.
Franskbrødet blev i det 16. århundrede fordømt af den katolske kirke, da det var med til at lede biskopper i fordærv, og dermed holdt dem væk fra deres egentlige virke(omgang med kordrenge).
Franskbrød ses ofte sammen med Birkes.
Fuglerede
Bidragsydere:
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.