== Bibliografiske oplysninger for Spademanns guide til at tilberede menneskekød ==
* Sidenavn: Spademanns guide til at tilberede menneskekød
* Forfatter: Spademanns Leksikon bidragydere
* Udgiver: Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed.
* Dato for seneste revision: 25 august 2006 13:17 UTC
* Datoen hentet: 21 juni 2024 19:36 UTC
* Permanent URL: https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=422078
* Side versions-ID: 422078
== Typografier til citat af Spademanns guide til at tilberede menneskekød ==
=== APA typografi ===
Spademanns guide til at tilberede menneskekød. (2006, august 25). Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed. Hentet 19:36, juni 21, 2024 fra https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=422078.
=== MLA typografi ===
"Spademanns guide til at tilberede menneskekød." Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed. 25 aug. 2006, 13:17 UTC. 21 jun. 2024, 19:36 < https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=422078>.
=== MHRA typografi ===
Spademanns Leksikon bidragydere, 'Spademanns guide til at tilberede menneskekød', Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed, 25 august 2006, 13:17 UTC, < https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=422078> [hentet 21 juni 2024]
=== Chicago typografi ===
Spademanns Leksikon bidragydere, "Spademanns guide til at tilberede menneskekød," Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed, https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=422078 (hentet juni 21, 2024).
=== CBE/CSE typografi ===
Spademanns Leksikon bidragydere. Spademanns guide til at tilberede menneskekød [Internet]. Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed; 2006 aug. 25, 13:17 UTC [citeret 2024 jun. 21]. Tilgængelig fra:
https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=422078.
=== Bluebook typografi ===
Spademanns guide til at tilberede menneskekød, https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=422078 (senest besøgt juni 21, 2024).
=== BibTeX indlæg ===
@misc{ wiki:xxx,
author = "Spademanns Leksikon",
title = "Spademanns guide til at tilberede menneskekød --- Spademanns Leksikon{,} Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed",
year = "2006",
url = "https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=422078",
note = "[Online; hentet 21-juni-2024]"
}
Når du bruger LaTeX pakkens URL-adressen (\usepackage{url}
et sted i præamblen) som har tendens til at give meget mere pænt formaterede webadresser, kan følgende være at foretrække:
@misc{ wiki:xxx,
author = "Spademanns Leksikon",
title = "Spademanns guide til at tilberede menneskekød --- Spademanns Leksikon{,} Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed",
year = "2006",
url = "\url{https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=422078}",
note = "[Online; hentet 21-juni-2024]"
}