|
|
Linje 26: |
Linje 26: |
| Verdens første (og måske sidste) opskrift på øl blev skrevet af [[Julius Cæsar]] da han var gæst i madprogrammet [[KokAmok]] med [[Bubber]] som vært: | | Verdens første (og måske sidste) opskrift på øl blev skrevet af [[Julius Cæsar]] da han var gæst i madprogrammet [[KokAmok]] med [[Bubber]] som vært: |
| "Du skal bruge: | | "Du skal bruge: |
| * en [[tagrende]] | | * En [[tagrende]] |
| * [[savsmuld]] ad libitum | | * [[savsmuld]] ad libitum |
| * [[Ebbe Rode]]s milt | | * [[Ebbe Rode]]s milt |
Linje 32: |
Linje 32: |
| * En [[YouTube.com]] bruger | | * En [[YouTube.com]] bruger |
| * 23 kattekillinger | | * 23 kattekillinger |
| * et [[badekar]] fyldt med [[salat]] | | * Et [[badekar]] fyldt med [[salat]] |
| * masser af [[gær]] - [[hamstring]] anbefales | | * Masser af [[gær]] - [[hamstring]] anbefales |
| * [[Snøvsen]] | | * [[Snøvsen]] |
| | * En støvle eller en flaske til at hælde det i bagefter. |
| | |
| Bland det hele sammen, undtagen tagrenden som skal stå i [[køleskab]]et et døgns tid. Hvis du har lyst til krydre det lidt, så skal du bare tilsætte lidt [[fisse]] eller måske en halv liter [[cola]]. Du skal røre godt rundt og ikke være alt for pæn ved blandingen. Og nu kommer det svære: Du skal svæve frit i luften mens du sætter blandingen til at koge ved -3 grader kelvin. Når det hele er kogt sammen til en sær masse skal du hælde det op i tagrenden. Øllets gyldne farve afhænger af hvor rusten tagrenden er. Bliv ved med at hælde det op, samle det op i en spand, hælde det op og så videre. Så har du en dejlig øl." | | Bland det hele sammen, undtagen tagrenden som skal stå i [[køleskab]]et et døgns tid. Hvis du har lyst til krydre det lidt, så skal du bare tilsætte lidt [[fisse]] eller måske en halv liter [[cola]]. Du skal røre godt rundt og ikke være alt for pæn ved blandingen. Og nu kommer det svære: Du skal svæve frit i luften mens du sætter blandingen til at koge ved -3 grader kelvin. Når det hele er kogt sammen til en sær masse skal du hælde det op i tagrenden. Øllets gyldne farve afhænger af hvor rusten tagrenden er. Bliv ved med at hælde det op, samle det op i en spand, hælde det op og så videre. Så har du en dejlig øl." |
|
| |
|
Versionen fra 6. jul. 2012, 02:02
Øl?! -HVOR?!?!
Så længe vi er stive, er vi i live!
I Soviet Rusland, drikker øl DIG!!
Øl er det nybegyndere bliver fulde af.
Historie
- Øl blev opfundet ved et uheld. Uheldet bestod i, at det ikke blev opfundet noget før og med den store fejl at der altid er for lidt.
- Øl er også den såkaldte "Anden Møntfod" i Danmark...Forståeligt nok hvis man har været på et ægte dansk værtshus
- Øl er den sene udvikling af brød, også kaldet flyende brød, da øl er lavet af korn, vand og gær.
- Øl blev over gentagene perioder fra 1933 til 1945, stemt som den bedste drik i verden ved håndsoprækning. Derved opstod ordet "Weißbier".
- Øl har altid været kendt for at gøre mænd klogere og kvinder smukkere.
- Øl gør at man bliver bedre til alt. Også at køre bil.
Øldrikning
Hvornår skal man så begynde at drikke øl? Vin er og bliver en trussel mod det danske erhvervsliv, såvel som det danske folk, så jo tidligere jo bedre. Moren kan langsomt vænne barnet til under amningen, ved at tage et par guldbajere et times tid før hver amning.
Advarsel: Det er en dårlig idé at drikke på tom mave. Fyld op med et par bajere først!
Endnu en advarsel: Øl må ikke indtages sammen med tørret frugt! Undersøgelser viser at denne farlige cocktail kan føre til alvorlige lever- og nyreskader, kollaps af fordøjelsessystem, inkontinens, impotens og/eller delirium tremens med dertilhørende svære hallucinationer.
Opskrift
Verdens første (og måske sidste) opskrift på øl blev skrevet af Julius Cæsar da han var gæst i madprogrammet KokAmok med Bubber som vært:
"Du skal bruge:
Bland det hele sammen, undtagen tagrenden som skal stå i køleskabet et døgns tid. Hvis du har lyst til krydre det lidt, så skal du bare tilsætte lidt fisse eller måske en halv liter cola. Du skal røre godt rundt og ikke være alt for pæn ved blandingen. Og nu kommer det svære: Du skal svæve frit i luften mens du sætter blandingen til at koge ved -3 grader kelvin. Når det hele er kogt sammen til en sær masse skal du hælde det op i tagrenden. Øllets gyldne farve afhænger af hvor rusten tagrenden er. Bliv ved med at hælde det op, samle det op i en spand, hælde det op og så videre. Så har du en dejlig øl."
Cæsar blev korsfæstet(krydsfestet) umiddelbart efter dette program.
Se også
Bidragsydere: DJ Platon
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.