|
|
Linje 5: |
Linje 5: |
| Dette blev sidenhen til den danske nationalspise som vi kender den i dag, og virkningen hos os skandinaviske individer ''(hvis den er lavet korrekt efter normerne som for år 17 e.kr. - altså fra før håndsæbens oprindelse)'' syntes dette bekendt på traditionel vis, at give en lettere rumlen i maven og moderat [https://spademanns.wikia.com/wiki/Diarr%C3%A9 diarré] - hvilket menes at være helt normalt. | | Dette blev sidenhen til den danske nationalspise som vi kender den i dag, og virkningen hos os skandinaviske individer ''(hvis den er lavet korrekt efter normerne som for år 17 e.kr. - altså fra før håndsæbens oprindelse)'' syntes dette bekendt på traditionel vis, at give en lettere rumlen i maven og moderat [https://spademanns.wikia.com/wiki/Diarr%C3%A9 diarré] - hvilket menes at være helt normalt. |
|
| |
|
| Denne spise indtages oftest under byture, hvor man har indtaget rigelige mængder af [https://spademanns.wikia.com/wiki/Alkohol alkohol]. | | Denne spise indtages oftest under byture som en tradition, hvor man forinden har indtaget rigelige mængder af [https://spademanns.wikia.com/wiki/Alkohol alkohol]. |
|
| |
|
| Durum (Dürum ruller - udtales på korrekt nørrebro'sk "Dyrym rylle") er en rulle af en pandekage med salat fra i forgårs, samt tilsat ekstra modnet sharwarma eller kebab-kød af lettere tvivlsom kvalitet, som er en erstatning for det dødsensfarlige svinekød, som vi i danmark kun producerer til englænderne og andre, som vi ønsker at smitte med svinepest og mund og klov-syge. | | Durum (Dürum ruller - udtales på korrekt nørrebro'sk "Dyrym rylle") er en rulle af en pandekage med salat fra i forgårs, samt tilsat ekstra modnet sharwarma eller kebab-kød af lettere tvivlsom kvalitet, som er en erstatning for det dødsensfarlige svinekød, som vi i danmark kun producerer til englænderne og andre, som vi ønsker at smitte med svinepest og mund og klov-syge. |
| [[Kategori:Mad og drikke]] | | [[Kategori:Mad og drikke]] |
| [[Kategori:Kebab]] | | [[Kategori:Kebab]] |
Versionen fra 7. dec. 2018, 01:41
Durum (Kebab) er lavet i Tyrkiet. To drenge (Yousef og Osman) havde købt halalkød, og brugte brød fra til det. Dag efter dag tilføjede
de flere ting til. Dressing, Salat osv.
Da deres prototype var blevet bearbejdet i en måneds tid, solgte de opskriften til deres lokale mullah for 32 kr. og en ged til deling.
Dette blev sidenhen til den danske nationalspise som vi kender den i dag, og virkningen hos os skandinaviske individer (hvis den er lavet korrekt efter normerne som for år 17 e.kr. - altså fra før håndsæbens oprindelse) syntes dette bekendt på traditionel vis, at give en lettere rumlen i maven og moderat diarré - hvilket menes at være helt normalt.
Denne spise indtages oftest under byture som en tradition, hvor man forinden har indtaget rigelige mængder af alkohol.
Durum (Dürum ruller - udtales på korrekt nørrebro'sk "Dyrym rylle") er en rulle af en pandekage med salat fra i forgårs, samt tilsat ekstra modnet sharwarma eller kebab-kød af lettere tvivlsom kvalitet, som er en erstatning for det dødsensfarlige svinekød, som vi i danmark kun producerer til englænderne og andre, som vi ønsker at smitte med svinepest og mund og klov-syge.
Bidragsydere:
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.