|
|
Linje 16: |
Linje 16: |
| Nu er der mulighed for blive til medister, så den næste uges tid er sandsynligheden for at blive solgt ret stor, men ellers bliver den kogt og stegt og sælges som lun ret i delikatessen. Bemærk at her er der for første gang mulighed for at putte konserveringsmiddel i det i forvejen rådne kød inkl. div smagsstoffer. | | Nu er der mulighed for blive til medister, så den næste uges tid er sandsynligheden for at blive solgt ret stor, men ellers bliver den kogt og stegt og sælges som lun ret i delikatessen. Bemærk at her er der for første gang mulighed for at putte konserveringsmiddel i det i forvejen rådne kød inkl. div smagsstoffer. |
|
| |
|
| ===Dag 10-20=== | | ===Dag 10-200=== |
| Da der stadig ikke er nogen, der er faldet for fristelsen ompakkes denne igen og kommes sammen med lidt hvidkål i nogle dejlige forårsruller som sælges fra frysedisken det næste halve år, hvorefter den sendes til vore soldater i Afghanistan som en lækkerbidsken i feltrationen. | | Da der stadig ikke er nogen, der er faldet for fristelsen ompakkes denne igen og kommes sammen med lidt hvidkål i nogle dejlige forårsruller som sælges fra frysedisken det næste halve år, hvorefter den sendes til vore soldater i Afghanistan som en lækkerbidsken i feltrationen. |
|
| |
|
Versionen fra 20. okt. 2009, 14:16
For at forstå hvorfor en lille dåse kattemad koster ca. 5 gange så meget som en tilsvarende mængde mad på en trestjernet gourmet restaurant, er det nødvendigt at kigge den nødvendige forarbejdning.
Den meget komplicerede produktionsproces
Dag 1
Hvis vi tager udgangspunkt i en dåse Missers luksusoksekød i skysovs, så starter denne som en engelsk bøf en enkelt dag i køledisken til ca. 200 kr. kiloet.
Efter lukketid ompakkes denne bøf, får ny dato mærkes med "velhængt" og så er det endnu en dag i disken.
Dag 2
Velhængt lyder jo rigtig godt, men det kan jo godt være at man ikke har lyst til engelsk bøf når det kun er mandag.
Dag 3, 4 og 5
Idag skæres den tidligere bøf i mindre stykker og får et par dage i sit liv som småkød, før den endelig hakkes og blandes med lidt ekstra fint puds fra hakkemaskinen og sælges som oksehakket.
Dag 6, 7, 8, 9
Nu er der mulighed for blive til medister, så den næste uges tid er sandsynligheden for at blive solgt ret stor, men ellers bliver den kogt og stegt og sælges som lun ret i delikatessen. Bemærk at her er der for første gang mulighed for at putte konserveringsmiddel i det i forvejen rådne kød inkl. div smagsstoffer.
Dag 10-200
Da der stadig ikke er nogen, der er faldet for fristelsen ompakkes denne igen og kommes sammen med lidt hvidkål i nogle dejlige forårsruller som sælges fra frysedisken det næste halve år, hvorefter den sendes til vore soldater i Afghanistan som en lækkerbidsken i feltrationen.
...og så kommer vi endelig til svaret
Skulle soldaten være så uheldig at blive skudt inden fortæringen af rationen, sendes denne tilbage og ender nu endelig som Misser luksus-oksekød i skysovs. Skysovsen er kommet helt af sig selv, så det er bare at komme det på dåse.
Som enhver kan se er der kun en til at betale for denne indviklede fremstillingsproces. Dig[1].
Derfor.
Varedeklaration
- ↑ Skulle kattemaden ikke blive solgt inde fo de næste tre år, så er der kun pensionisterne i Egedal kommune tilbage, da de er de eneste der har råd.
Bidragsydere:
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.