|
|
Linje 3: |
Linje 3: |
| ==Opskrifter== | | ==Opskrifter== |
|
| |
|
| ====Den Originale Opskrift(8 personer/1 Amin Jensen):====
| | ===Den Originale Opskrift(8 personer/Amin Jensen(1 person):=== |
| '''Dej''': | | '''Dej''': |
|
| |
|
| 250 g Adeligt blod | | *250 g adeligt blod |
| | | *375 g malede tænder |
| 375 g Malede tænder | | *1 stk afkappet nosse (Også kendt som kappanossi) |
| | | *80 g kongeligt tis |
| 1 stk Afkappet nosse (Også kendt som kappanossi) | |
| | |
| 80 g Kongeligt tis | |
| | | |
| '''Fyld''': | | '''Fyld''': |
|
| |
|
| 225 g Lort | | *225 g lort |
| | | *125 g kongesved |
| 125 g Kongesved | | *1 stk varmebehandlede afkappede nosser |
| | |
| 1 stk Varmebehandlede afkappede nosser | |
|
| |
|
| '''Fremgangsmåde:''' | | '''Fremgangsmåde:''' |
|
| |
|
| -Ingredienserne til dejen blandes sammen i en skål. Dejen æltes og stilles på køl i 1½ time.
| | #Ingredienserne til dejen blandes sammen i en skål. Dejen æltes og stilles på køl i 1½ time. |
| | | #Dejen rulles flad på et melbestrøget køkkenbord. Med et glas eller lignende udstikkes cirkler på ca. 5 cm i diameter. |
| -Dejen rulles flad på et melbestrøget køkkenbord. Med et glas eller lignende udstikkes cirkler på ca. 5 cm i diameter.
| | #Fyld: Lort og Kongesved æltes godt sammen. Nosserne tilsættes. Fyldet rulles ud til en pølse, som skæres i lige så mange stykker, som man har dejcirkler. |
| | | #Fyldstykkerne rulles til kugler, som hver placeres oven på en dejcirkel. Dejcirklerne trykkes indad på tre steder, så de får form som en napoleonshat. Bag kagerne i ovnen i 4-5 min. ved 200°C. |
| -Fyld: Lort og Kongesved æltes godt sammen. Nosserne tilsættes. Fyldet rulles ud til en pølse, som skæres i lige så mange stykker, som man har dejcirkler.
| |
| | |
| -Fyldstykkerne rulles til kugler, som hver placeres oven på en dejcirkel. Dejcirklerne trykkes indad på tre steder, så de får form som en napoleonshat. Bag kagerne i ovnen i 4-5 min. ved 200°C.
| |
|
| |
|
|
| |
|
Linje 36: |
Linje 28: |
|
| |
|
|
| |
|
| ====Den Nuværende Opskrift (8 personer/1 Amin Jensen):====
| | ===Den Nuværende Opskrift (8 personer/1 Amin Jensen)=== |
|
| |
|
| '''Dej''': | | '''Dej''': |
|
| |
|
| 250 g smør | | *250 g smør |
| | | *375 g hvedemel |
| 375 g hvedemel | | *1 stk æg |
| | | *80 g flormelis |
| 1 stk æg | |
| | |
| 80 g flormelis | |
| | | |
| '''Fyld''': | | '''Fyld''': |
|
| |
|
| 225 g marcipan | | *225 g marcipan |
| | | *125 g sukker |
| 125 g sukker | | *1 stk pasteuriseret æggehvide |
| | |
| 1 stk pasteuriseret æggehvide | |
|
| |
|
| '''Fremgangsmåde''': | | '''Fremgangsmåde''': |
|
| |
|
| -Ingredienserne til dejen blandes sammen i en skål. Dejen æltes og stilles på køl i 1½ time.
| | #Ingredienserne til dejen blandes sammen i en skål. Dejen æltes og stilles på køl i 1½ time. |
| | | #Dejen rulles flad på et melbestrøget køkkenbord. Med et glas eller lignende udstikkes cirkler på ca. 5 cm i diameter. |
| -Dejen rulles flad på et melbestrøget køkkenbord. Med et glas eller lignende udstikkes cirkler på ca. 5 cm i diameter.
| | #Fyld: Marcipan og Sukker æltes godt sammen. Hviden tilsættes. Fyldet rulles ud til en pølse, som skæres i lige så mange stykker, som man har dejcirkler. |
| | | #Fyldstykkerne rulles til kugler, som hver placeres oven på en dejcirkel. Dejcirklerne trykkes indad på tre steder, så de får form som en napoleonshat. Bag kagerne i ovnen i 4-5 min. ved 200°C. |
| -Fyld: Marcipan og Sukker æltes godt sammen. Hviden tilsættes. Fyldet rulles ud til en pølse, som skæres i lige så mange stykker, som man har dejcirkler.
| |
| | |
| -Fyldstykkerne rulles til kugler, som hver placeres oven på en dejcirkel. Dejcirklerne trykkes indad på tre steder, så de får form som en napoleonshat. Bag kagerne i ovnen i 4-5 min. ved 200°C.
| |
|
| |
|
|
| |
|