|
|
Linje 1: |
Linje 1: |
| [[Fil:Minutnudler.jpg|thumb|400px|Her ses et udvalg af de mest populære mærker]] | | [[Fil:Minutnudler.jpg|thumb|400px|Her ses et udvalg af de mest populære mærker]] |
| [[Fil:《面条之路》第1集:古老食物的诞生|thumb|400px|Her ser du en kinesisk video om alt hvad der er værd at vide om nudler. Sådan ca. o. [http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8ztocABa1KM#t=2024s her]], kan du se hvordan man laver nudler. | | [[Fil:《面条之路》第1集:古老食物的诞生|thumb|400px|Her ser du en kinesisk video om alt hvad der er værd at vide om nudler. Sådan ca. o. [http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8ztocABa1KM#t=2024s her], kan du se hvordan man laver nudler.]] |
| [[Minutnudler]] er officielt Danmarks billigste spise og kan laves af enhver som ved hvordan man koger 3dl vand. Pga. prisen har produktet også fået kælenavne som bistandspasta og kollegielasagne da de har været vigtige når madbudgettet skulle udformes. | | [[Minutnudler]] er officielt Danmarks billigste spise og kan laves af enhver som ved hvordan man koger 3dl vand. Pga. prisen har produktet også fået kælenavne som bistandspasta og kollegielasagne da de har været vigtige når madbudgettet skulle udformes. |
|
| |
|
Versionen fra 17. jul. 2013, 15:37
Minutnudler er officielt Danmarks billigste spise og kan laves af enhver som ved hvordan man koger 3dl vand. Pga. prisen har produktet også fået kælenavne som bistandspasta og kollegielasagne da de har været vigtige når madbudgettet skulle udformes.
Tilvirkning af nudler
Nudler laves i hånden enten af hvedemel eller rismel, hvorefter man svinger dejen som et sjippetov og bliver ved med at dele den indtil at antallet af strimler er tilpas stor. For at det skal blive til minutnudler afspiller man "Minutvalsen" og presser dem sammen i krogede baner ligesom "mesterhakket" kød.: Nudlerne tørres i en stor varmeovn og fordeles i portioner á 50 gr.
Så kommer det kritiske øjeblik hvor processen med at bestemme hvilken smag nudlerne skal have. Fond'en er i forvejen lavet af hestekød, afdøde forsøgsdyr, fiskemel og internatshunde som ikke blev afsat eller afhentet af ejeren. Et erfarent panel af smagsdommere bestemmer så om det smager mest af hønsekød eller oksekød det man har fået bikset sammen. Fonden tørres og tilsættes mineraler og Q8-fiskeolier, tørres og pulveriseres.
Tilberedning
Da produktet er tiltænkt de mest ubemidlede medfølger der som regel en polystyren-skål og en plastic-gaffel - retten er ikke særlig velegnet til at spise med fingrene, selv om ens forarmethed har berøvet én alle former for anstand.
- 3dl vand koges.
- Indholdet af de små poser hældes over nudlerne.
- Det medfølgende låg sættes hen over og der ventes i 10 minutter.
- Der røres rundt i retten så smagen fordeler sig jævnt i nudlerne
- Maden er parat til servering.
Populære mærker
- Little Cook (Netto)
- Yum yum
- Noodle Cup
- Samar
Bidragsydere:
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.