|
|
(49 mellemliggende versioner af 9 andre brugere ikke vist) |
Linje 1: |
Linje 1: |
| suppe er et spiseligt materiale, og der er flere varianter, heriblandt:
| | '''Suppe''' er et spiseligt materiale, hvoraf der findes et utal af varianter - heriblandt: |
|
| |
|
|
| |
|
| == cullésuppe == | | == Cullésuppe == |
|
| |
|
| === ingredienser === | | === Ingredienser === |
| *½pk [[gær]] | | *½pk [[gær]] |
| *1 liter [[vand]] | | *1 liter [[vand]] |
| *2 [[fiskefillet|fiskefilletter]] | | *2 [[fiskefillet|fiskefilletter]] |
| | *2 liter [[olie]], industriel eller vegetabilsk |
| *5 gummistøvler | | *5 gummistøvler |
|
| |
|
| === tilberedning === | | === Tilberedning === |
| *hak gummistøvlerne | | *Hak gummistøvlerne godt og grundigt igennem, til du har en hvidlig substans |
| *steg [[fiskefillet|fiskefilletterne]] | | *Steg [[fiskefillet|fiskefilletterne]] i en [[wok|wok-pande]] (HUSK OLIEN!) |
| *hak [[fiskefillet|fiskefilletterne]] | | *Hak [[fiskefillet|fiskefilletterne]] med kniven, til du hører en svag knitren |
| *bland det fuldstændig sammen | | *Giv det en tilpas voldelig omgang gadaffi i blenderen i en times tid |
| *kog det i 14 dage og 2 minutter | | *Kog det i 14 dage og 2 minutter |
| **OBS: tilsæt ikke mere vand, en liter er nok! | | **OBS: Tilsæt ikke mere vand - en liter er nok, og så har vi jo den dejlige olie! |
|
| |
|
| === spisning === | | === Indtagelse === |
| *spis den sorte klistrede masse med økse og hammer. | | *Spis den sorte klistrede masse, økse og hammer er de foretrukne redskaber. |
|
| |
|
|
| |
|
| == grassésuppe == | | == Grassésuppe == |
|
| |
|
| === ingredienser === | | === Ingredienser === |
| *28 pakker [[ost]] | | *28 pakker [[ost]] |
| *4 liter [[madolie]] | | *4 liter [[madolie]] (eller gammel moter olie) |
| | |
| | === Tilberedning === |
| | *Skær [[ost|osten]] i skiver |
| | *Bland ingredienserne |
| | *Sæt det i ovnen i 4 min. 30 sek. ved [[punktum i tal|5.600]] grader celcius |
| | |
| | === Servering === |
| | *Direkte fra ovnen. |
| | |
| | === Spisning === |
| | |
| | *Med ske. Simple as that. |
|
| |
|
| === tilberedning ===
| |
| *skær [[ost|osten]] i skiver
| |
| *bland ingredienserne
| |
| *Sæt det i ovnen i 4,5 minut ved [[punktum i tal|5.600]] grader celcius
| |
|
| |
|
| === servering === | | == Mulligatawny-suppe == |
| *Serveres direkte fra ovnen
| |
|
| |
|
| === spisning ===
| | '''Mulligatawny''' |
| | Tilberedningstid: 60 min. |
| | Årstid: Forår, Efterår, Vinter |
| | Antal: Hovedret til 4 |
|
| |
|
| * med ske. | | === Ingredienser === |
| | *1 kylling - koges til suppe (ca. 1100 g) |
| | *1 liter suppe (fra Rema 1000) |
| | *1 spsk olivenolie |
| | *1 spsk god stærk karry |
| | *2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g) |
| | *3 små finthakkede fed hvidløg |
| | *2 tsk finthakket frisk ingefær |
| | *1 tsk cayennepeber |
| | *¼ liter piskefløde |
| | *1 tsk groft salt |
| | *1 lille rød chilipeber i ringe |
| | *1 dl friske korianderblade |
|
| |
|
| | '''Tilbehør''': |
| | *160 g basmatiris |
| | *1 pakke pappadum |
|
| |
|
| == finsk jakke-i-vask suppe == | | === Servering === |
| | Af engelsk drikfældig butler sammen en meget tør (host-host) sherry |
| | |
| | == Finsk jakke-i-vask suppe == |
|
| |
|
| === Ingredienser === | | === Ingredienser === |
Linje 48: |
Linje 77: |
| *1 stk. 4 liters kuffert med hjul | | *1 stk. 4 liters kuffert med hjul |
|
| |
|
| === tilberedning === | | === Tilberedning === |
|
| |
|
| *skær kufferten i skiver | | *Skær kufferten i skiver |
| *bring juicen i kog | | *Bring juicen i kog |
| *bland ingredienserne | | *Bland ingredienserne |
| *lad det stå i kog til næste gang din svigermor kommer på besøg | | *Lad det stå i kog til næste gang din svigermor kommer på besøg |
| **OBS: hvis ikke du har en svigermor så lad vere at lave denne suppe, da der kan opstå brand! | | **OBS: hvis ikke du har en svigermor, så lad være at lave denne suppe, grundet en mindre brandfare. |
|
| |
|
| === spisning === | | === Spisning === |
| spisningen er forskellig ud fra kogetiden, vær sikker på at du har anslået, og udpeget det rigtige tidspunkt, da det forkerte kan have katastrofale følger!
| | Spisningen afhænger meget af kogetiden. Vær sikker på at du har anslået og udpeget det rigtige tidspunkt, da det forkerte kan have katastrofale følger! |
| *1-3 minutter: ske | | *1-3 minutter: ske |
| *3-60 minutter: kniv og gaffel | | *3-60 minutter: kniv og gaffel |
| *1-24 timer: sav og høtyv | | *1-24 timer: sav og høtyv |
| *1-14 dage: motorsav og motorhøtyv | | *1-14 dage: motorsav og motorhøtyv ''(ikke for tilhængere af madro - ønskes det, kan vi anbefale automat-koben)'' |
| **OBS: denne metode er ikke for tilhængere af madro!
| | *14-100 dage: rulleskøjter og ak-47 pistol ''(så du kan fange den, når den løber væk) |
| *over 14 dage: lad være at spise dette, da du knækker hver en tand! | | *Over 100 dage: den er nok løbet over i sverige og nakker nogen vildsvin |
| | |
| | |
| | [[Kategori: Mad og drikke]] |