|
|
(15 mellemliggende versioner af 5 andre brugere ikke vist) |
Linje 40: |
Linje 40: |
|
| |
|
| *Med ske. Simple as that. | | *Med ske. Simple as that. |
| | |
|
| |
|
| == Mulligatawny-suppe == | | == Mulligatawny-suppe == |
Linje 50: |
Linje 51: |
| === Ingredienser === | | === Ingredienser === |
| *1 kylling - koges til suppe (ca. 1100 g) | | *1 kylling - koges til suppe (ca. 1100 g) |
| *1 liter suppe | | *1 liter suppe (fra Rema 1000) |
| *1 spsk olivenolie | | *1 spsk olivenolie |
| *1 spsk god stærk karry | | *1 spsk god stærk karry |
Linje 90: |
Linje 91: |
| *1-24 timer: sav og høtyv | | *1-24 timer: sav og høtyv |
| *1-14 dage: motorsav og motorhøtyv ''(ikke for tilhængere af madro - ønskes det, kan vi anbefale automat-koben)'' | | *1-14 dage: motorsav og motorhøtyv ''(ikke for tilhængere af madro - ønskes det, kan vi anbefale automat-koben)'' |
| *Over 14 dage: okay, bare smid det ud. | | *14-100 dage: rulleskøjter og ak-47 pistol ''(så du kan fange den, når den løber væk) |
| | *Over 100 dage: den er nok løbet over i sverige og nakker nogen vildsvin |
| | |
|
| |
|
| [[Kategori: Mad og drikke]] | | [[Kategori: Mad og drikke]] |
Nuværende version fra 26. okt. 2012, 14:37
Suppe er et spiseligt materiale, hvoraf der findes et utal af varianter - heriblandt:
Cullésuppe
Ingredienser
Tilberedning
- Hak gummistøvlerne godt og grundigt igennem, til du har en hvidlig substans
- Steg fiskefilletterne i en wok-pande (HUSK OLIEN!)
- Hak fiskefilletterne med kniven, til du hører en svag knitren
- Giv det en tilpas voldelig omgang gadaffi i blenderen i en times tid
- Kog det i 14 dage og 2 minutter
- OBS: Tilsæt ikke mere vand - en liter er nok, og så har vi jo den dejlige olie!
Indtagelse
- Spis den sorte klistrede masse, økse og hammer er de foretrukne redskaber.
Grassésuppe
Ingredienser
- 28 pakker ost
- 4 liter madolie (eller gammel moter olie)
Tilberedning
- Skær osten i skiver
- Bland ingredienserne
- Sæt det i ovnen i 4 min. 30 sek. ved 5.600 grader celcius
Servering
Spisning
Mulligatawny-suppe
Mulligatawny
Tilberedningstid: 60 min.
Årstid: Forår, Efterår, Vinter
Antal: Hovedret til 4
Ingredienser
- 1 kylling - koges til suppe (ca. 1100 g)
- 1 liter suppe (fra Rema 1000)
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk god stærk karry
- 2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
- 3 små finthakkede fed hvidløg
- 2 tsk finthakket frisk ingefær
- 1 tsk cayennepeber
- ¼ liter piskefløde
- 1 tsk groft salt
- 1 lille rød chilipeber i ringe
- 1 dl friske korianderblade
Tilbehør:
- 160 g basmatiris
- 1 pakke pappadum
Servering
Af engelsk drikfældig butler sammen en meget tør (host-host) sherry
Finsk jakke-i-vask suppe
Ingredienser
Tilberedning
- Skær kufferten i skiver
- Bring juicen i kog
- Bland ingredienserne
- Lad det stå i kog til næste gang din svigermor kommer på besøg
- OBS: hvis ikke du har en svigermor, så lad være at lave denne suppe, grundet en mindre brandfare.
Spisning
Spisningen afhænger meget af kogetiden. Vær sikker på at du har anslået og udpeget det rigtige tidspunkt, da det forkerte kan have katastrofale følger!
- 1-3 minutter: ske
- 3-60 minutter: kniv og gaffel
- 1-24 timer: sav og høtyv
- 1-14 dage: motorsav og motorhøtyv (ikke for tilhængere af madro - ønskes det, kan vi anbefale automat-koben)
- 14-100 dage: rulleskøjter og ak-47 pistol (så du kan fange den, når den løber væk)
- Over 100 dage: den er nok løbet over i sverige og nakker nogen vildsvin
Bidragsydere:
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.