|
|
(48 mellemliggende versioner af 9 andre brugere ikke vist) |
Linje 23: |
Linje 23: |
|
| |
|
|
| |
|
| == grassésuppe == | | == Grassésuppe == |
|
| |
|
| === ingredienser === | | === Ingredienser === |
| *28 pakker [[ost]] | | *28 pakker [[ost]] |
| *4 liter [[madolie]] | | *4 liter [[madolie]] (eller gammel moter olie) |
|
| |
|
| === tilberedning === | | === Tilberedning === |
| *skær [[ost|osten]] i skiver | | *Skær [[ost|osten]] i skiver |
| *bland ingredienserne | | *Bland ingredienserne |
| *Sæt det i ovnen i 4,5 minut ved [[punktum i tal|5.600]] grader celcius | | *Sæt det i ovnen i 4 min. 30 sek. ved [[punktum i tal|5.600]] grader celcius |
|
| |
|
| === servering === | | === Servering === |
| *Serveres direkte fra ovnen | | *Direkte fra ovnen. |
|
| |
|
| === spisning === | | === Spisning === |
|
| |
|
| * med ske. | | *Med ske. Simple as that. |
|
| |
|
|
| |
|
| == finsk jakke-i-vask suppe == | | == Mulligatawny-suppe == |
| | |
| | '''Mulligatawny''' |
| | Tilberedningstid: 60 min. |
| | Årstid: Forår, Efterår, Vinter |
| | Antal: Hovedret til 4 |
| | |
| | === Ingredienser === |
| | *1 kylling - koges til suppe (ca. 1100 g) |
| | *1 liter suppe (fra Rema 1000) |
| | *1 spsk olivenolie |
| | *1 spsk god stærk karry |
| | *2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g) |
| | *3 små finthakkede fed hvidløg |
| | *2 tsk finthakket frisk ingefær |
| | *1 tsk cayennepeber |
| | *¼ liter piskefløde |
| | *1 tsk groft salt |
| | *1 lille rød chilipeber i ringe |
| | *1 dl friske korianderblade |
| | |
| | '''Tilbehør''': |
| | *160 g basmatiris |
| | *1 pakke pappadum |
| | |
| | === Servering === |
| | Af engelsk drikfældig butler sammen en meget tør (host-host) sherry |
| | |
| | == Finsk jakke-i-vask suppe == |
|
| |
|
| === Ingredienser === | | === Ingredienser === |
Linje 49: |
Linje 77: |
| *1 stk. 4 liters kuffert med hjul | | *1 stk. 4 liters kuffert med hjul |
|
| |
|
| === tilberedning === | | === Tilberedning === |
|
| |
|
| *skær kufferten i skiver | | *Skær kufferten i skiver |
| *bring juicen i kog | | *Bring juicen i kog |
| *bland ingredienserne | | *Bland ingredienserne |
| *lad det stå i kog til næste gang din svigermor kommer på besøg | | *Lad det stå i kog til næste gang din svigermor kommer på besøg |
| **OBS: hvis ikke du har en svigermor så lad vere at lave denne suppe, da der kan opstå brand! | | **OBS: hvis ikke du har en svigermor, så lad være at lave denne suppe, grundet en mindre brandfare. |
|
| |
|
| === spisning === | | === Spisning === |
| spisningen er forskellig ud fra kogetiden, vær sikker på at du har anslået, og udpeget det rigtige tidspunkt, da det forkerte kan have katastrofale følger!
| | Spisningen afhænger meget af kogetiden. Vær sikker på at du har anslået og udpeget det rigtige tidspunkt, da det forkerte kan have katastrofale følger! |
| *1-3 minutter: ske | | *1-3 minutter: ske |
| *3-60 minutter: kniv og gaffel | | *3-60 minutter: kniv og gaffel |
| *1-24 timer: sav og høtyv | | *1-24 timer: sav og høtyv |
| *1-14 dage: motorsav og motorhøtyv | | *1-14 dage: motorsav og motorhøtyv ''(ikke for tilhængere af madro - ønskes det, kan vi anbefale automat-koben)'' |
| **OBS: denne metode er ikke for tilhængere af madro!
| | *14-100 dage: rulleskøjter og ak-47 pistol ''(så du kan fange den, når den løber væk) |
| *over 14 dage: lad være at spise dette, da du knækker hver en tand! | | *Over 100 dage: den er nok løbet over i sverige og nakker nogen vildsvin |
| | |
| | |
| | [[Kategori: Mad og drikke]] |
Suppe er et spiseligt materiale, hvoraf der findes et utal af varianter - heriblandt:
Cullésuppe
Ingredienser
Tilberedning
- Hak gummistøvlerne godt og grundigt igennem, til du har en hvidlig substans
- Steg fiskefilletterne i en wok-pande (HUSK OLIEN!)
- Hak fiskefilletterne med kniven, til du hører en svag knitren
- Giv det en tilpas voldelig omgang gadaffi i blenderen i en times tid
- Kog det i 14 dage og 2 minutter
- OBS: Tilsæt ikke mere vand - en liter er nok, og så har vi jo den dejlige olie!
Indtagelse
- Spis den sorte klistrede masse, økse og hammer er de foretrukne redskaber.
Grassésuppe
Ingredienser
- 28 pakker ost
- 4 liter madolie (eller gammel moter olie)
Tilberedning
- Skær osten i skiver
- Bland ingredienserne
- Sæt det i ovnen i 4 min. 30 sek. ved 5.600 grader celcius
Servering
Spisning
Mulligatawny-suppe
Mulligatawny
Tilberedningstid: 60 min.
Årstid: Forår, Efterår, Vinter
Antal: Hovedret til 4
Ingredienser
- 1 kylling - koges til suppe (ca. 1100 g)
- 1 liter suppe (fra Rema 1000)
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk god stærk karry
- 2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
- 3 små finthakkede fed hvidløg
- 2 tsk finthakket frisk ingefær
- 1 tsk cayennepeber
- ¼ liter piskefløde
- 1 tsk groft salt
- 1 lille rød chilipeber i ringe
- 1 dl friske korianderblade
Tilbehør:
- 160 g basmatiris
- 1 pakke pappadum
Servering
Af engelsk drikfældig butler sammen en meget tør (host-host) sherry
Finsk jakke-i-vask suppe
Ingredienser
Tilberedning
- Skær kufferten i skiver
- Bring juicen i kog
- Bland ingredienserne
- Lad det stå i kog til næste gang din svigermor kommer på besøg
- OBS: hvis ikke du har en svigermor, så lad være at lave denne suppe, grundet en mindre brandfare.
Spisning
Spisningen afhænger meget af kogetiden. Vær sikker på at du har anslået og udpeget det rigtige tidspunkt, da det forkerte kan have katastrofale følger!
- 1-3 minutter: ske
- 3-60 minutter: kniv og gaffel
- 1-24 timer: sav og høtyv
- 1-14 dage: motorsav og motorhøtyv (ikke for tilhængere af madro - ønskes det, kan vi anbefale automat-koben)
- 14-100 dage: rulleskøjter og ak-47 pistol (så du kan fange den, når den løber væk)
- Over 100 dage: den er nok løbet over i sverige og nakker nogen vildsvin