|
|
Linje 1: |
Linje 1: |
| '''Peter Kenneth Brostrøm''' Lundin, som senere skiftede navn til Bjarne Skounborg, er en Danmarkskendt kok som har sit eget TV program "Humans in the freezer". Han har rødder i [[Amerika]]. Han er idømt livsvarigt fængsel for at have dræbt, parteret og marineret sin samlever (Marianne Petersen). {{citat|Det må man altså åbenbart ikke?!|Peter Lundin|Kok}} | | [[Fil:peter-lundin.jpg|thumb|400px|Hovedforfatteren bag denne artikel benyttede sig af en tur i Horsens Tugthus til at lokke en autograf ud af Peter]]'''Peter Kenneth Brostrøm''' Lundin, som senere skiftede navn til Bjarne Skounborg, er en Danmarkskendt kok som har sit eget TV program "Humans in the freezer". Han har rødder i [[Amerika]]. Han er idømt livsvarigt fængsel for at have dræbt, parteret og marineret sin samlever (Marianne Petersen). {{citat|Det må man altså åbenbart ikke?!|Peter Lundin|Kok}} |
|
| |
|
|
| |
|
Linje 9: |
Linje 9: |
| Igennem sit kendskab til "Tsuti" /Tsutomu Miyazaki/, blev Peter inspireret af kanibalismen. En aften hvor hans elskede Marianne havde glemt at købe aftensmad, måtte Peter jo skaffe mad på bordet. Middagen blev dog uden Marianne. Om episoden har Peter udtalt: | | Igennem sit kendskab til "Tsuti" /Tsutomu Miyazaki/, blev Peter inspireret af kanibalismen. En aften hvor hans elskede Marianne havde glemt at købe aftensmad, måtte Peter jo skaffe mad på bordet. Middagen blev dog uden Marianne. Om episoden har Peter udtalt: |
|
| |
|
| {{citat|Hun må simpelthen lære at købe ind, det er da for galt at man ikke kan få sin mad... Det er ikke første gang jeg har sagt det til hende, hun fattede ingenting|Peter Lundin|Kok}} | | {{citat|Hun må simpelthen lære at købe ind, det er da for galt at man ikke kan få sin mad. Det er ikke første gang jeg har sagt det til hende, hun fattede ingenting|Peter Lundin|Kok}} |
|
| |
|
| == Tidligt liv == | | == Tidligt liv == |
Versionen fra 18. aug. 2010, 13:27
Peter Kenneth Brostrøm Lundin, som senere skiftede navn til Bjarne Skounborg, er en Danmarkskendt kok som har sit eget TV program "Humans in the freezer". Han har rødder i Amerika. Han er idømt livsvarigt fængsel for at have dræbt, parteret og marineret sin samlever (Marianne Petersen).
Det må man altså åbenbart ikke?!
Baggrund
Peter har en fortid som kok på Mc Donald's, hvor han brugte de fleste af sine frokost pauser på [1]. Her kom han i kontakt med Tsutomu Miyazaki (også kendt som "Lille-Pige morderen"), som var en kendt kanibal død i 2008, da han forsøgte at spise sig selv... Han var sulten.
Igennem sit kendskab til "Tsuti" /Tsutomu Miyazaki/, blev Peter inspireret af kanibalismen. En aften hvor hans elskede Marianne havde glemt at købe aftensmad, måtte Peter jo skaffe mad på bordet. Middagen blev dog uden Marianne. Om episoden har Peter udtalt:
Hun må simpelthen lære at købe ind, det er da for galt at man ikke kan få sin mad. Det er ikke første gang jeg har sagt det til hende, hun fattede ingenting
Tidligt liv
Peter Brostrøm Lundin voksede op i en lille by kaldet "Kødbyen". Her boede han med sin far & mor. Peter var inspireret af kunsten at lave mad lige fra barnsben af. Hans første ret var Gratineret hamster med coleslaw, krydret med lillesøsterens hudflager.
Peter vidste nøjagtig hvad han ville, og efter folkeskolen (yndlingsfag; hjemkundskab), tog han kokkeskolen på teknisk i Brønshøj. Til eksamen var han så imponerende at han fik 26 (13 trinsskalaen) den højeste karaktér på kokkeskolen.
Mordet på Marianne
Marianne kom eftersigende hjem fra arbejde, dog uden indkøbsvarer. Det gjorde Peter endnu mere sulten og derfor dræbte, parterede og marinerede Marianne.
Han marinerede konen i barbequesovs fra "Jensens". Med penselstrøg snorlige og helt perfekt. Dette gjorde han efter at havde pateret sit "bytte". Da alt dette var færdigt puttede han Marianne i sorte affaldssække og puttede hende i kummefryseren.
Til menneskekød er "Jensens" jo et sublimt og sikkert valg
Han var jo altid meget sulten, og nu faldt dråben der fik bægret til at flyde over
Bidragsydere:
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.